Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο Αγκουέρο

Share

Το πρώτο μεταγραφικό μπαμ του φετινού καλοκαιριού είναι προ των πυλών, με τον Κουν Αγκουέρο να αφήνει τη Μάντσεστερ Σίτι και να προβάρει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η φήμη των τελευταίων ημερών φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά. Ο λόγος για τον Κουν Αγκουέρο, με τον Αργεντινό επιθετικό να αφήνει μετά από περισσότερο από μία δεκαετία την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι και επιστρέφει στην Ισπανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο σκόρερ των “Πολιτών” έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς, οι οποίοι του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ετησίως.

Η συμφωνία ανάμεσα στον 32χρονο επιθετικό και τη Μπαρτσελόνα αναμένεται να επικυρωθεί μετά τον τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει το πρώτο… ιερό δισκοπότηρο των διασυλλογικών διοργανώσεων. Μένει πλέον να φανεί αν ο Αγκουέρο θα είναι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη και σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, μιας και αναμένεται η απάντηση του στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα που μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *