Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εμβολιάστηκε ο Σπανούλης ως μέλος της Ολυμπιακής ομάδας

Share

Ο Ρικ Πιτίνο “πάτησε” το πόδι του στην Αθήνα, ο Βασίλης Σπανούλης εμβολιάστηκε με ένα από τα εμβόλια που εξασφάλισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μάλλον η επιστροφή του “Κill Bill” με τα χρώματα της “γαλανόλευκης” είναι πλέον αρκετά πιθανή.

Ο Βασίλης Σπανούλης εμβολιάστηκε σήμερα 21/5 στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”, κάνοντας το μονοδοσικό εμβόλιο που εξασφάλισε η ΕΟΕ για τα μέλη της και έγινε ακόμα ένα βήμα για το μεγάλο “come back” με την εθνική ομάδα.

Το πρώτο από αυτά είχε γίνει από τον Αμερικανό προπονητή, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, όταν και είχε τονίσει ότι θέλει τον κορυφαίο σκορερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα ως αρχηγό σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Λαρισαίος γκαρντ είχε δηλώσει και αυτός ότι είναι αρκετά θετικός στο να επιστρέψει στην εθνική και ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως είχε επισημάνει θέλει τα παιδιά του να τον δούν να αγωνίζεται σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουα.

Ωστόσο πρέπει να τονιστεί, ότι ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρα και δεν έχει υπάρξει κάποια περεταίρω ανακοίνωση ή δήλωση από τα χείλη των εμπλεκόμενων μερών (εκτός από αυτά του Πιτίνο, ο οποίος με το που έφτασε στην Αθήνα είπε ότι θέλει να μιλήσει στον Σπανούλη).

Παρ όλα αυτά τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε μία σωστή σειρά για την μεγάλη επιστροφή.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *