Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευρωλίγκα : Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν

Share

Η Eυρωλίγκα ανακοίνωσε σήμερα την δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς ξεκινάει το μεγάλο ραντεβού  του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που είναι φυσικά το φιναλ φορ και την επόμενη Κυριακή θα γίνει γνωστή η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα, την Αρμάνι Μιλάνο, την Εφές και την ΤΣΣΚΑ να συνθέτουν φέτος την τελευταία τερτάδα.

Καθώς λοιπόν η σεζόν τελειώνει, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε σήμερα την δεύτερη καλύτερη πεντάδα της λίγκας, η οποία απαρτίζεται από τους Σέιν Λάρκιν, Νάντο ντε Κολό, Γουίλ Κλάιμπερν, Σέιβον Σιλντς και Μπράντον Ντέιβις.

Ο γκαρντ της Εφές είχε 15 πόντους και 4,2 ασίστ/μέσο όρο, ο Γάλλος της Φενέρμπαχτσε μέτρησε 15,8 πόντους και 3,9 ασίστ/μέσο όρο, ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε 14,1 πόντους και 3,8 ριμπάουντ/μέσο όρο, ο φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο κατέγραψε 13,9 πόντους και 3,9 ριμπάουντ/μέσο όρο και τέλος ο σέντερ της Μπαρτσελόνα έκλεισε τη σεζόν με 12,1 πόντους και 4,3 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και η καλύτερη πεντάδα της σεζόν η οποία ήταν : Κέβιν Πάνγκος, Βασίλιε Μίτσιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Νίκολα Μίροτιτς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *