Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιθανή η παραμονή του Χούντελαρ στη Σάλκε

Share

Η Σάλκε μπορεί να υποβιβάστηκε μετά απο 31 ολόκληρα χρόνια ωστόσο ο Κλάας Γιαν Χούντελαρ σε δηλώσεις του σήμερα δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του με τους Μπλε.

Μπορεί η επιστροφή του Κλάας Γιαν Χούντελαρ στην Σάλκε να συνδυάστηκε με υποβιβασμό της ομάδας μετά απο 31 χρόνια ωστόσο ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη με σκοπό να βοηθήσει το ιστορικό κλαμπ να επιστρέψει ξανά εκεί οπού ανήκει.

Ο Ολλανδός μπορεί τον Αύγουστο να κλείνει τα 38 του χρόνια ωστόσο όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του Σαββάτου με την Κολωνία αν θα “κρεμάσει τα παπούτσια του” ο ίδιος απάντησε

“Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Θέλω να το σκεφτώ με ηρεμία χωρίς να κάνω κάτι βιαστικά. Ωστόο περιμένω να δω και το ρόστερ την Σάλκε για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα θα πρέπει να είναι ικανή να πάρει την άνοδο του χρόνου μετά απο μια πάρα πολύ κακή σεζόν.”

Ο Χούντελαρ έκανε ντεπούτο με τους “Βασιλικούς Μπλε” τον Σεπτέμβριο του 2010 και σε 7 χρόνια κατάφερε να σκοράρει συνολικά 126 φορές. Τον Ιανουάριο επέστρεψε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *