Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Θα μιλήσω την επόμενη εβδομάδα με τον Σπανούλη»

Share

Ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε πως θα συναντηθεί με τον Βασίλη Σπανούλη την επόμενη εβδομάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής (21/05) με την έναρξη της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά να πλησιάζει. Κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ιταλοαμερικανός προπονητής και μέλος του Hall Of Fame αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενώ επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει ραντεβού με τον Βασίλη Σπανούλη.

«Είχα μιλήσει με τον Σπανούλη πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα μιλήσω μαζί του μέσα στην επόμενη εβδομάδαΔεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Θα είναι αρκετοί απ’ αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι’ αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες. Δεν είμαι προπονητής ούτε του Παναθηναϊκού ούτε του Ολυμπιακού. Είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις με τους συνεργάτες μου έτσι ώστε να αποφασίσουμε για τους παίκτες της που θα κλείσουν το ρόστερ της Εθνικής ομάδας»

Θυμίζουμε πως η Εθνική αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις την 1η Ιουνίου.

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *