Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στους “4” ο Τσιτσιπάς!

Share

Πέρασε στα ημιτελικά του Lyon Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό!

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ του Νισιόκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Lyon Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Μουσέτι.

Ο 22χρονος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του χωρίς απώλεια σετ στο Lyon Open και πήρε την πρόκριση για τους “4” καλύτερους της φετινής διοργάνωσης.

Μετά από 67 λεπτά αγώνα, ο Νο5 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του Ιάπωνα αντιπάλου του με 6-3, 6-4 και σφράγισε το ντέρμπι με τον Λορέντσο Μουζέτι στα ημιτελικά!

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή clay court season, ο Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Λυών αυτή την εβδομάδα, κάτι που απέδειξε -και- κόντρα στο Νισιόκα.

Με ένα μπρέικ σε κάθε σετ “πλήγωσε” ο 22χρονος Έλληνας τον Νισιόκα, εκμεταλλευόμενος 2/5 ευκαιρίες για μπρέικ.

Στο εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης πήρε προβάδισμα με 4-2 και στη συνέχεια το “έκλεισε” με 6-3. Στο δεύτερο σετ του αγώνα, έκανε μπρέικ στο δεύτερο σέρβις γκέιμ του Νισιόκα (2-1) και δεν κοίταξε ξανά πίσω του (6-4).

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι στα πρώτα δυο ματς που έχει δώσει στη Λυών ο Στέφανος, έχει χάσει συνολικά 12 γκέιμς (μ.ο. έξι ανά ματς).

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *