Type to search

ΤΕΝΝΙΣ

Σιμόνα Χάλεπ: Χάνει το Rolland Garros

Share

Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης του Roland Garros, η Σιμόνα Χάλεπ, ανακοίνωσε την απόσυρσή για το φετινό «Γαλλικό Όπεν» λόγω τραυματισμού.

Η νικήτρια του Παριζιάνικου Major το 2018, ένιωσε έντονους πόνους κατά την διάρκεια του αγώνα της με την Αντζελίκ Κέρμπερ στο 2ο γύρο του Internazionali BNL d’Italia και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το 1000αρι τουρνουά της Ρώμης. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην πατρίδα της και ακολουθεί θεραπεία από τον προσωπικό της γιατρό, Στέφαν Ιρίμια, καθώς η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στην αριστερή της γάμπα.

Η 29χρονη τενίστρια θα χάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της το event του Παρισιού από τότε που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην διοργάνωση το 2010.

Την φετινή σεζόν η Ρουμάνα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο. Οι καλύτερες επιδόσεις της ήταν στη Στουτγκάρδη και το Αυστραλιανό Όπεν, όπου έφτασε ως τα ημιτελικά και τα προημιτελικά αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media η Χάλεπ:

«Με βαριά καρδιά, ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Roland Garros. Δυστυχώς, ο τραυματισμός μου στην αριστερή γάμπα μου, χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

Είναι η απόφαση που έπρεπε να πάρω, αν και δεν μου αρέσει να αποσύρομαι από τουρνουά. Στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα αγωνιστώ στο Παρίσι φέτος, όμως θα δώσω όλη μου την ενέργεια για να αποθεραπευτώ. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται στα courts. Roland Garros, 2022, θα έρθω για σένα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *