Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουέστμπρουκ υποσχέθηκε πως οι Ουίζαρντς θα μπουν playoffs

Share

Με τη νίκη τους με 142-115 επί των Πέισερς οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς εξασφάλισαν μέσω του τουρνουά play in τη συμμετοχή τους στα playoffs. Μάλιστα, αποτελούσε υπόσχεση του Ράσελ Γουέστμπρουκ, όταν η ομάδα του βρισκόταν στις παρυφές της 10ης θέσης με ρεκόρ 17-32.

Ο κόουτς των «Μάγων», Σκοτ Μπρουκς αποκάλυψε την ιστορία. “Δεν θυμάμαι μετά από ποιο παιχνίδι ήταν, αλλά μετά από μία ήττα έβγαλε μία παθιασμένη ομιλία απευθυνόμενος σε όλους. Έλεγε ότι δεν θα αφήσει την σεζόν να περάσει έτσι χωρίς να αγωνιστεί στα playoffs. Δεν προέβλεψε ότι θα μπούμε, είπε ότι δεν θα αφήσει να μην μπούμε στα playoffs, Ότι θα ανεβάσουμε επίπεδο την απόδοσή μας και θα παλέψουμε ο ένας για τον άλλο. Ήταν σαν να έλεγε σε όλους να ετοιμαστούν για αυτό που θα ακολουθούσε”.

Συγκεκριμένα Ο Γουέστμπρουκ τόνισε

Ήμασταν σε κακή κατάσταση και κανείς δεν είχε καλή ψυχολογία, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να μπούμε στα playoffs. Ήταν τόσο απλό. Δεν με ενδιέφερε τότε τι είχε γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Έπρεπε απλώς να βρούμε μία λύση, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, ξεκινώντας από εμένα. Ξεκαθάρισα σε όλους λοιπόν ότι θα μπούμε στα playoffs”.

Ως 8οι οι Ουίζαρντς θα αντιμετωπίσουν τη Φιλαδέλφεια με μειονέκτημα έδρας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *