Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ο Μπέιλ σκέφτεται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του

Share

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γκάρεθ Μπέιλ ενδέχεται να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους, μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 32χρονος Ουαλός, αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που συγκεντρώνει τα «φώτα» πάνω του, συχνά για λάθος λόγους. Η ποιότητά του παραμένει αναλλοίωτη, αλλά η διάθεσή του για ποδόσφαιρο σιγά-σιγά «σβήνει». Σε αυτό, φυσικά, έπαιξε σημαίνοντα ρόλο η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι δύο άνδρες, δεν έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση.

Μπορεί ο δανεισμός στην Τότεναμ να του έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο ίδιος να κατάφερει να δείξει ψήγματα του τεράστιου ταλέντου του, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει η AS, ο Μπέιλ δεν σκέφτεται το μέλλον του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εφόσον επιτευχθεί ο στόχος συμμετοχής στο Euro του 2020, το πλάνο του φέρεται να περιλαμβάνει επιστροφή στη Ρεάλ -μετά τη λήξη του δανεισμού- και απόσυρση από τους αγωνιστικούς χώρους το καλοκαίρι του 2022 που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα».

Μπορεί για τους φιλάθλους το ποδοσφαίρου να μοιάζει αδιανόητο, αφού τα 33 χρόνια στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν μοιάζουν επουδενί απαγορευτικά ως ηλικία, ωστόσο ο Ουαλός εξτρέμ δείχνει, εδώ και καιρό, πως δεν έχει την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *