Type to search

Κεντρική ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κρίνεται σήμερα η συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στον τελικό

Share

Κομβική η σημερινή προπόνηση για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς, μιας και θα κριθεί η παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο βασικό σχήμα στο σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου(22/5) με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού τελικού με τον ΠΑΟΚ(21:00) για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέντρο Μαρτίνς περιμένει στη σημερινή προπόνηση να δει την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πάντως, η παρουσία του στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” θεωρείται σχεδόν βέβαιη από τη στιγμή μάλιστα που ο  Έλληνας διεθνής έβγαλε ολόκληρο το χθεσινό πρόγραμμα. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι η αγωνιστική του ετοιμότητα και το κατά πόσο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός. Σε κάθε περίπτωση το 3-4-3 φαντάζει το επικρατέστερο σχήμα.

Επομένως, τα επικρατέστερα σενάρια για την ενδεκάδα των πρωταθλητών είναι δύο. Ο Παπασταθόπουλος να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Σεμέδο και στον Χολέμπας στην τριάδα της άμυνας, τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ να παίρνουν όλη την πλευρά σε ρόλο μπακ-χαφ, τον Εμβιλά και τον Μπουχαλάκη(ή Καμαρά) στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τους Μασούρα-Μπρούμα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Σε περίπτωση, όμως, που ο 32χρονος δεν κριθεί έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός, τότε ο Εμβιλά θα παίξει στα στόπερ, ενώ το δίδυμο στα χαφ θα είναι Καμαρά-Μπουχαλάκης.

Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο που θέλει τον Μαρτίνς να παρατάσσει τους “ερυθρόλευκους” με τέσσερις στην άμυνα και τον Σωκράτη βασικό(εφόσον είναι σε άριστη κατάσταση) και με τριάδα στο κέντρο τους Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *