Type to search

ACB BETREVIEW ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ Κεντρική ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάσεις 20/5: Ρεάλ με ρίσκο και πίστη

Share

 

Υποταγή της Μπιλμπάο στη Βασίλισσα με ρίσκο

 

Ναι η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος είναι πληγωμένη από τους πολλούς τραυματισμούς, ναι έχασε από το NBA τους Γκάμπριελ Ντεκ και Φακούντο Καμπάσο. Όμως ο Πάμπλο Λάσο κατορθώνει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Τρίσταν Βούκσεβιτς και Ουσμάν Γκαρούμπα είναι πια έτοιμοι να τραβήξουν κουπί.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται την Μπιλμπάο. Μπορεί να μοιάζει, ή και να είναι, κίνηση που δεν ξεχνά την «κηδεία» που μας έκαναν οι Βάσκοι, αλλά θα πάμε με τον άσσο της Ρεάλ με χάντικαπ στο-9.5, προσδοκώντας μια καλή μέρα πίσω από τα 7.25

 

Πρόταση ημέρας:  Γιώργος Διαλυνάς

Να συνεχίσει αυτό που άρχισε η Ούνιξ

 

Δεύτερο παιχνίδι στο ζευγάρι της Ούνιξ Καζάν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για τα playoffs της VTB League. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πήρε το ροζ φύλο με 97-88 στον πρώτο αγώνα. Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι ομάδες σούταραν με εξωπραγματικά ποσοστά εντός παιδιάς και ελεύθερες βολές, όμως η Λοκομοτίβ έριχνε άσφαιρα πίσω από τα 6.75 με μόλις 3/13 τρίποντα.

Δε θα κάνει κάθε μέρα… κρύο από μακριά, ούτε όμως και ζέστη μέσα από τη γραμμή της περιφέρειας. Έστω δύσκολα οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές πιθανότητες για δεύτερο σερί break. Μη ξεχνάμε ότι μετά την ήττα στον τελικό του Eurocup, η VTB είναι αυτό που έχει μείνει για την ελληνική παροικία του Καζάν.

Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό με τη δελεαστική απόδοση 2.02 στη Stoiximan .

 

Πρόταση ημέρας:  Γιώργος Διαλυνάς

 

Ολίμπια Ασουνσιον – Ιντερνασιονάλ: Με προσευχές… για διπλό!

 

Στη Λατινική Αμερική και το Κόπα Λιμπερταδόρες τα πράγματα έχουν πάρει φωτιά καθώς μπαίνουμε στις τελευταίες αγωνιστικές… Η Ολίμπα Ασουνσιόν κοντράρει την Ιντερνασιονάλ σε έναν αγώνα τελικό και για τις δύο αφού είναι ισόβαθμες με έξι βαθμούς, με το νικητή να αποκτά σοβαρό πλεονέκτημα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Οι Παραγουανοί δεν είναι και στη καλύτερη κατάσταση αφού προέρχονται από τρεις σερί απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Δέχονται με ευκολία τέρματα, παρουσιάζουν κενά διαστήματα ενώ έχουν την ιδιότητα να μπορούν να σκοράρουν όσα τέρματα… έχουν δεχθεί κατατάσσοντας τον εαυτός τους στις αναξιόπιστες ομάδες.

Από την άλλη οι Βραζιλιάνοι, έχουν την ποιότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση διότι είναι μια πιο σταθερή ομάδα, η οποία ναι μεν στην διοργάνωση δεν έχουν πάει και τέλεια αλλά σίγουρα είναι το φαβορί. Εκεί σταθούμε και εμείς. Θα πάμε με την δεδομένη ποιότητα της Ιντερνασιονάλ και θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.02 της Stoiximan. Εναλλακτικά μια επιλογή μπορεί να είναι και το Over 2.5 (1.93) αφού οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα με σταθερότητα .

 

Πρόταση ημέρας:  Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

 

Vamooooos!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *