Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Γιοβάνοβιτς για να αναλάβει

Share

Στην τελική ευθεία είναι το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «παίζει», αλλά δεν είναι η μοναδική που εξετάζει η διοίκηση.

Εξελίξεις είναι πιθανό να σημειωθούν άμεσα στον Παναθηναϊκό σχετικά με το θέμα του προπονητή, ύστερα από την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της επόμενης σεζόν.

Από χθες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προταθεί και έχει υπάρξει επαφή μαζί του. Είναι μια περίπτωση που μέχρι στιγμής έχει προβάδισμα, δεν είναι σίγουρο αν θα προχωρήσει.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο στην υπόθεση του Σέρβου τεχνικού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλον έναν υποψήφιο για τον «πράσινο» πάγκο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει τις σχετικές επαφές και αναμένεται η τελική του απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και ονόματα που δεν έχουν γραφτεί και απασχολούν. Ο Παναθηναϊκός το προσπάθησε και για τον Μάρκο Σίλβα αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ζητούσε 3.000.000 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Κύπρο υπάρχει πολύ καλή άποψη για τον πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ, καθώς στη Μεγαλόνησο λένε πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και μπορεί να φτιάξει ψυχολογικά τις ομάδες του.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *