Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Καρδιοχτύπησαν οι Λέικερς με Λεμπρόν.

Share

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι για το play in tournament του NBA ο Λεμπρόν Τζέιμς πρωταγωνίστησε σε μια φάση που λίγο έλειψε να τον θέσει εκτός παιχνιδιού και να φέρει παγωμάρα στην ομάδα.

Το ρολόι έδειχνε δύο λεπτά και επτά δευτερόλεπτα να απομένουν για την λήξη του αγώνα. Ο «βασιλιάς» σηκώνεται προς το καλάθι και ο Ντρέιμοντ Γκριν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον κόψει. Ο φόργουορντ του L.A. βλέπει τα χέρια του αντιπάλου του να πηγαίνουν προς το πρόσωπό του. Καθώς προσγειώνεται πατά γερά το ένα πόδι στο έδαφος, όμως το άλλο σχεδόν γυρίζει.

Μένει κάτω για μερικά λεπτά σφαδάζοντας από τον πόνο με διάφορους μορφασμούς. Τελικά ευτυχώς σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Φάνηκε μόνο να έχει μια κάποια θολούρα, καθώς όπως είπε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης, από το χτύπημα και έπειτα έβλεπε τρία στεφάνια αντί ενός, και σημάδευε πάντα εκείνο που του φαινόταν ως το μεσαίο. Όλοι στον πάγκο φώναξαν για αντιαθλητικό φάουλ, όμως οι διαιτητές, αφού εξέτασαν το instant replay , έκριναν ότι δε συντρέχει τέτοια περίπτωση

Όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά στο επόμενο ματς, αφού είναι το βασικότερο γρανάζι του Φρανκ Βόγκελ και δε θα ήθελε με τίποτα να στερηθούν οι συμπαίκτες του κι ο κόουτς τις υπηρεσίες του. Πάντως δεν πίστεψαν όλοι με την ίδια θέρμη, ότι μπορεί να χτύπησε έστω πρόσκαιρα. Μάλιστα ο Σι Τζέι Μακόλουμ με ποστάρισμά του στο Twitter, τον χαρακτήρισε ως τον ηθοποιό της χρονιάς, εννοώντας ότι τα δάκρυα και οι μορφασμοί ήταν απλά ρόλος.

Ακόμα κι όταν δείχνει να τραυματίζεται, ο «εκλεκτός» εξακολουθεί να διχάζει.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *