Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πέταξε για Κολονία ο Λημνιός

Share

Για την Κολονία αναχώρησε, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», σήμερα (Δευτέρα 21/09) ο Δημήτρης Λημνίος με σκοπό να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα της πόλης.

Έχοντας παραμείνει σε καραντίνα για αρκετές μέρες μετά τον αγώνα της Εθνικής με το Κόσσοβο, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο Δημήτρης Λημνιός αναχώρησε σήμερα για την Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία. Εκεί, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, θα περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Λίγο πριν την αναχώρησή του δήλωσε: 

Τι κρατάει φεύγοντας από την ομάδα: «Αυτό που κρατάω είναι τα τρόπαια που πήραμε. Θεωρώ ότι έβαλα και εγώ το λυθαράκι μου για να πετύχει τους στόχους της, γράφοντας ιστορία με χρυσά γράμματα. Επίσης, θα κρατήσω και τις δύσκολες στιγμές γιατί με έκαναν πιο δυνατό και μου έμαθαν πολλά. Εύχομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ότι καλύτερο, θα τους παρακολουθώ και θα τους στηρίζω από εκεί».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, το οποίο ελπίζω να συμβεί φέτος. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, αλλά όλα είναι πιθανά!».

Για την μεταγραφή του στην Κολωνία: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το παιχνίδι της Εθνικής έμαθα ότι υπάρχει μία κρούση και στη συνέχεια έκλεισα εκεί, όντας πολύ χαρούμενος που θα κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Κλείνοντας, είπε: «Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους, συμπαίκτες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, όλους. Στη συνέχεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος στήριζε πάντα την ομάδα, και τέλος στην οικογένεια Σαββίδη που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα μου όπως και σε όλους τους παίκτες, κάνοντας πάντα το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *