Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Car.gr Πας Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 0-2

Share

Η 6η αγωνιστική των playouts έδωσε σέντρα στο δημοτικό στάδιο Ζωσιμάδων, όπου εκεί πας Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης ήρθαν αντιμέτωποι.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού, και οι δύο ομάδες έκανες εξίσου αντεπιθέσεις και οι φιλοξενούμενοι από το 9 λεπτό κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι. Βέβαια ο διαιτητής του αγώνα, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε την απόφαση.

Με τις ευκαιρίες να υποδέχονται η μία την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης περνάει μπροστά στο σκορ με τον Φερνάντεθ, ο οποίος με χαμηλοί συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

Περνώντας στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι με αποτέλεσμα να κάνουν τον Απόλλωνα να παίζει πιο «παθητικά». Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ευκαιρία και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντάουτα στο 57. Η σέντρα του Χουμούμη, από την αριστερή πτέρυγα, βρήκε με πολύ ωραίο τρόπο τον σκόρερ ο οποίος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Από εκεί και έπειτα ο Πας Γιάννινα προσπαθούσε όλο και περισσότερο να πρεσάρει, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 0-2 υπέρ του Απόλλων Σμύρνης και με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 9η θέση με 35 βαθμούς ενώ η ομάδα της Σμύρνης πήρε το +3 και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 34 βαθμούς.

Car.gr Πας Γιάννινα: Λευτέρης Χουτεσιώτης (Βασίλης Αθανασίου 58’), Σταύρος Πήλιος (Χρήστος Ελευθεριάδης 72’), Επαμεινώνδας Παντελάκης, Μάρβιν Πέερσμαν, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Πανουργιάς, Έντουιν Φαμπρίσιο Κάστρο Μπάρος, Αλέξανδρος Λώλης, Παύλος Γροσδάνης (Αλέξης Τριάδης 58’), Σάντι Κρίζμαν, Γιώργος Παμλίδης

Απόλλων Σμύρνης: Νταβίνο Βερχούλστ, Διαμαντής Χουχούμης, Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες, Δήμος Μπαξεβανίδης, Μαρκ Φερνάντεθ (Γιάννης Βάρκας 72’), Άντονι Φατιόν, Κάρλο Μπρούτσιτς, Λεωνίδας Ρώσση (Αντώνης Ρηγόπουλος 90+1), Αμπιόλα Ντάουντα (Νίκος Ιωαννίδης 85’), Τομάς Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι (Ρίτσι Κιτόκο 85’), Τάσος Λαγός

Ιωάννης Ρούσσος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *