Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κλοπ: «Αν βγούμε στην τετράδα θα είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου»

Share

Στην σημαντικότητα της εξασφάλισης του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο Κλοπ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει του σημερινού “τελικού” της Λίβερπουλ με την Μπέρνλι (22:15) για την διαφορετική αξία που θα έχει για την ομάδα του η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια σεζόν με αμέτρητα προβλήματα και ιδιαιτερότητες.

«Δεν θέλω να το συγκρίνω με άλλα πράγματα. Είναι πολύ περίπλοκο και δύσκολο επίσης να κερδίσεις οτιδήποτε γιατί πρέπει να έχεις μια συνέπεια. Θα ήταν τεράστιο επίτευγμα, αυτό είναι αλήθεια, απολύτως τεράστιο και πολύ καλύτερο από ό,τι θα είχαμε σκεφτεί πριν από λίγες εβδομάδες, όταν δεν μας είχαν καν στην κουβέντα. Μπορέσαμε να φτάσουμε τόσο κοντά από τότε, κερδίσαμε μερικά παιχνίδια, είμαστε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα και θέλουμε να το καταφέρουμε. Θα είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας μου.»

Ο Γερμανός τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νικητήριο “buzzer beater” του Άλισον στην αναμέτρηση εναντίον της Γουέστ Μπρομ που διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της Λίβερπουλ για ένα πλασάρισμα στην τετράδα.

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, ένα πολύ ιδιαίτερο γκολ από έναν πολύ ξεχωριστό ποδοσφαιριστή, κάτι που το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό αυτό που συνέβη. Ειλικρινά, στα αποδυτήρια δεν έχω δει ποτέ ένα γκολ περισσότερες φορές μετά από το παιχνίδι απ’ ότι έκανα με το γκολ του Alisson. Γνωρίζουμε ακριβώς ότι δεν τελείωσε τίποτα αλλά είμαστε ακόμα στη μάχη. Γνωρίζουμε ότι τα εμπόδια βρίσκονται μπροστά μας.»

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *