Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Ανανεώνει ο Τιάγκο Σίλβα

Share

Ή Τσέλσι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, ύστερα απο θετική εισήγηση του Τόμας Τούχελ. 

Όταν στις 28 Αυγούστου του 2020, η Τσέλσι ανακοίνωνε την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα απο την Παρί Σεν Ζερμέν, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι αμφισβήτησαν την συγκεκριμένη αγορά, έχοντας ως βασικό επιχείρημα την ηλικία του βραζιλιάνου(θα γίνει 37 22 Σεπτεμβρίου), αλλά και τον εντελώς διαφορετικό ρυθμό παιχνιδιού που θα συναντούσε στην Πρεμιέρ Λιγκ, προερχόμενος απο την Λιγκ 1.

Όμως ο έμπειρος αμυντικός διέψευσε τους πάντες με τις εμφανίσεις του, δείχνοντας σε όλους την κλάση του, αλλά και ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Οι ανθρωποί της Τσέλσι βλέποντας την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί, ο 36χρόνος κεντρικός αμυντικός αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν με ενα νέο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανανεώσει την συνεργασία του με τους Λονδρέζους εώς το καλοκαίρι του 2023.

Την φετινή χρονιά εχεί πραγματοποιήσει 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις  με την φανέλα των μπλέ έχοντας βρεί δίχτυα 2 φορές.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *