Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Ρότζερ Φέντερερ: «Στόχος είναι το γρασίδι, όχι το Ρολάντ Γκαρός»

Share

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε απογοητευμένος, καθώς ηττήθηκε στην πρώτη του εμφάνιση μετά από 2 έτη στο χώμα από τον Πάμπλο Αντουχάρ με 6-4, 4-6, 6-4.

Στη συνέντευξη τύπου λίγο μετά το παιχνίδι τόνισε πως ψάχνει ρυθμό, αλλά πως το Ρολάντ Γκαρός δεν είναι ο αντικειμενικός του στόχος, αφού προτιμά να ρίξει το βάρος στο γρασίδι.

«Δεν είμαι τόσο απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, αλλά για το τουρνουά, γιατί οι άνθρωποι ήθελαν να έρθουν και να με δουν να παίζω εδώ. Οπότε περίμενα να παίξω καλύτερο τένις, όμως η προπόνηση δεν έχει καμία σχέση με τους αγώνες. Σήμερα δεν μπόρεσα να κάνω τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.

Η ήττα σήμερα δεν είναι κάτι τόσο δραματικό. Έκανα πολλά λάθη και πρέπει να το αποδεχτώ, είναι μέρος της διαδικασίας στην οποία βρίσκομαι. Αυτή τη στιγμή ξέρω τα όριά μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να τα ξεπεράσω. Το πιο σημαντικό μέρος θα είναι τις επόμενες εβδομάδες, γιατί πρέπει να συνηθίσω και πάλι τους ρυθμούς του tour

Ο πραγματικός μου στόχος γι’ αυτή τη σεζόν είναι το γρασίδι και όχι το Roland Garros. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές για μένα. Τώρα πρέπει να συνηθίσω ξανά το tour και να δώσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ.»

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *