Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάβι: Στόχος της Ντόρτμουντ και της Εθνικής Βραζιλίας

Share

Σύμφωνα με την “AS”, ο Τσάβι έχει δεχθεί προτάσεις από Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να αναλάβει την θέση του προπονητή,

Μετά το “όχι” του Τσάβι για την θέση του προπονητή στη Μπαρτσελόνα, δύο ακόμη ομάδες τον έχουν πλησιάσει, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού. Σύμφωνα με την “AS” ο πρώην αρχηγός των Καταλανών, δέχθηκε τηλεφώνημα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να κάτσει στον πάγκο των Βεστφαλών, προτείνοντάς του μάλιστα, διετές συμβόλαιο. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ούτε όμως διέψευσε τις φήμες, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα θερμός σχετικά με τη μετάβασή του στη Γερμανία. Υπενθυμίζεται πως ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαντ με συμβόλαιο που λήγει το 2023.

Το όνομα του 41χρονου Καταλανού ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες για την Εθνική Βραζιλίας. Ο άνθρωποι της Βραζιλίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο της Αλ Σαντ, και πρότειναν την ανάληψη καθηκόντων βοηθού δίπλα στον προπονητή της “σελεσάο”, Αντενόρ Λεονάρντο Μπάκι.

Μπορεί η εμφάνισή του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο “ Ελ Πρατ” να φούντωσε τις φήμες για συζητήσεις με τους “μπλαουγκράνα”, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε πως βρίσκεται στην Βαρκελώνη, μόνο για διακοπές. Οι προτάσεις είναι αρκετές για τον Καταλανό, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει εάν θα αλλάξει ομαδα.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *