Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαπόρτα: «Έκλεισε ένας κύκλος, πάμε για ανανέωση»

Share

Αν και η ποδοσφαιρική σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, μιας και δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το τεχνικό επιτελείο σε συνεργασία με τον Τζουάν Λαπόρτα σκέφτονται να ποντάρουν πολύ σε νέο προπονητή, όπως επίσης πρέπει να δουν τι θα γίνει με το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Σημαντικό είναι πως οι καταλανοί δεν βρίσκονται σε καλή οικονομική κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο πάρθηκε η απόφαση να παραχωρηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα η λίστα με τους ποδοσφαιριστές αυτούς αποτελείται από 14 άτομα και μεταξύ αυτών βρίσκονται οι Γκριεζμάν, Νέτο, Ουμτιτί, Τζούνιορ Φίρπο, Ερνάντες, Μπρεθγουεϊτ, Κουτίνιο και Πιάνιτς.

Για όλη αυτή την κατάσταση ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε σε συνέντευξη του:

«Χάσαμε το πρωτάθλημα μ’ έναν ακατανόητο τρόπο. Μιλάω για το τέλος ενός κύκλου και την ανανέωση, γιατί αυτό θεωρώ και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει.

Αρχίζοντας από την άλλη εβδομάδα θα πάρουμε μια σειρά από αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν. Θα τις σχολιάσουμε μελλοντικά. Τώρα, όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά για να φτιάξουμε μια ομάδα για να κατακτήσουμε το Champions League και το πρωτάθλημα».

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *