Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Αναζήτηση “μέλλοντος” στην ιστορία του

Share

Στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, οι υπεύθυνοι για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού ξεκινούν επαφές με παλιούς “πράσινους”. Δύσκολα η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη.

Η…απάθεια όσων ασχολήθηκαν με τον σύλλογο την φετινή σεζόν και οδήγησαν σε αγωνιστική κατάπτωσή του, με αποτέλεσμα άλλη μία χρονιά εκτός ευρωπαϊκών πλάνων, φαίνεται να παρακινεί, πλέον, τους ανθρώπους της ΠΑΕ να στραφούν σε διαφορετική κατεύθυνση. Αυτή συνεπάγεται την επαφή με πρόσωπα που έχουν αποτελέσει βασικό κομμάτι της ιστορίας της ομάδας, προκειμένου να δώσουν την απαραίτητη αύρα μίας “πράσινης ψυχής” για την πλήρη ανανέωσή της.

Ποδοσφαιριστές, λοιπόν, που δεν βρίσκονται πια στην ενεργό δράση, είναι οι πρώτοι στόχοι που θα γίνουν συζητήσεις, ώστε να ασχοληθούν με το μέλλον του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την Livesport, προς το παρόν, οι επαφές αφορούν απλές προσεγγίσεις και χωρίς καμία ουσιαστική ή επίσημη πρόταση -ως προς τις απολαβές και τα πόστα- στο…τραπέζι.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, είναι και εκείνο της “σημαίας” του Παναθηναϊκού, Γιώργου Καραγκούνη, που έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές όλα αυτά τα χρόνια για μία ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον σύλλογο.

Σύμφωνα, πάλι, με την ίδια εφημερίδα, στην προσέγγιση της ΠΑΕ, ο Καραγκούνης δεν φάνηκε “θερμός” για κάποια θέση, όπως εκείνη του τιμ μάνατζερ, χωρίς ωστόσο να κλείσει την συγκεκριμένη πόρτα. Οι αμφιβολίες προφανώς προέρχονται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι λεπτομερές στα χέρια του πρώην άσου για το τι πρόκειται να αναλάβει την ερχόμενη περίοδο.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *