Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νις-Παρί Σεν Ζερμέν: Κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από απόφαση

Share

Έπειτα από τα νέα υγειονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν, ο αγώνας μεταξύ Νις και Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (20/09), θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Χωρίς την παρουσία κόσμου θα γίνει η διεξαγωγή του αγώνα Νις-Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή 20/09 στις 14:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο λόγος που οδήγησε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σ’ αυτήν την απόφαση, ήταν τα νέα μέτρα που επέβαλε ο δήμαρχος της πόλης σχετικά με τον περιορισμό των ατόμων σε μαζικές εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος της ομάδας στις δηλώσεις του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του γι’ αυτήν την απόφαση, τονίζει την προτεραιότητα που έχει η δημόσια υγεία: «Η δημόσια υγεία είναι προτεραιότητα όλων. Δεν μπορούμε να φέρουμε αντίρρηση σε αυτή την απόφαση, αλλά μόνο να τη σεβαστούμε. Με όλο το σεβασμό στους οπαδούς μας. Ήταν ήδη περιορισμένη η παρουσία κόσμου, με 5.000 θεατές. Σήμερα, έπεσε στα χίλια άτομα. Είναι μικρός αριθμός, οπότε, αυτό σημαίνει πως το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Είναι λυπηρό».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *