Type to search

ACB BCL BETREVIEW Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάσεις 18/5: Ισοπαλία στο θρίλερ της ανόδου

Share

Η Σεβίλλη και ο κύριος Ραντλ δε θέλησαν να μας κάνουν το χατήρι, δεν το βάζουμε όμως κάτω. Σήμερα με τους Ιωάννη Αργρόπουλο και Δημήτρη Ανδρουτσόπουλο να ενισχύουν την προσπάθεια, πάμε προσεκτικότερα.

 

Λίγες φάσεις ..λίγα γκολ

 

Καλησπέρα και από εμένα σε αυτή την στοιχηματική στήλη! Αρχικά να συστηθώ, ονομάζομαι Γιάννης Αργυρόπουλος και ασχολούμαι με το στοίχημα περίπου 8 χρόνια. Βασικός κανόνας μου… παίζω για την ψυχαγωγία μου και όχι για να αγοράσω σπίτι…. οπότε ρίχνουμε λίγα.

Υ.Γ Όσοι ασχολείστε εντατικά με το στοίχημα, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι πιθανότητες μακροχρόνια να είστε κερδισμένοι είναι λίγες.

Ύστερα από μελέτη το παιχνίδι που θα προτείνω είναι το Γκρενόμπλ- Παρίσι. Είναι μια νοκ –αουτ αναμέτρηση για τα Play-off για την άνοδο στην Ligue 1. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή από την Τουλούζ.

Γήπεδο: Σταντ ντεζ Άλπς (Γκρενόμπλ)

Διαιτητής: B.Dechepy

INFO-ΒΕΤ : Το παιχνίδι αφορά δύο ισοδύναμες ομάδες. Η Γκρενόμπλ τερμάτισε στην 4η θέση με γκολ 51-35. Το Παρίσι τερμάτισε στην 5η με 53-37. Πρόκειται για ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις που ίσως κριθεί και στην διαδικασία των πέναλτι. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους είχαμε ισάριθμα under και N/G.

Για αυτό θα επιλέξουμε την ισοπαλία σε απόδοση 2.90 (Bet365). Για τους τολμηρούς αξίζει το ρίσκο και στον συνδυασμό Χ & UNDER σε απόδοση 3.60 (Bet365)

 

Πρόταση ημέρας: Ιωάννης Αργυρόπουλος

 

 

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΚΛΟΥΖ: ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΤΕΡΜΑ

Meciul de fotbal dintre FC Botosani si CFR Cluj, din etapa a 4-a, a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, sambata, 20 iunie 2020.© FOTO:Ionut Tabultoc/ Sport Pictures

Μετά την μεγάλη αλλά απαραίτητη εισαγωγή του Ιωάννη σειρά έχει ο Δημήτρης.

Στη Ρουμανία τα πράγματα είναι… συγκεκριμένα. Η Κλουζ είναι στη πρώτη θέση με 48 βαθμούς, δύο στροφές πριν το φινάλε. Παρουσιάζει καλή εικόνα, έχει την ικανότητα να παίρνει με ευκολία αποτελέσματα και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Μποτοσάνι θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την Τρίτη θέση  και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού απέχει 6 πόντους από την Σέπσι.

Δεδομένου του κινήτρου που έχουν και οι δύο ομάδες και το ότι η Μποτοσάνι είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα τέρματα αλλά σκοράρει και με την ίδια ευκολία, θα επιλέξουμε το αρκετά δελεαστικό G/G σε απόδοση 2.07 στη Stoiximan αφού οι τιμές του διπλού είναι σχετικά  χαμηλές.

 

Πρόταση ημέρας: Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

 

Άλωση του Μπιλμπάο

BURGOS, SPAIN – APRIL 14: Alex Renfroe #32 of Hereda San Pablo Burgos and Jan Span #6 of Acunsa GBC during Liga Endesa match between Hereda San Pablo Burgos and Acunsa GBC at Coliseum Burgos on April 14, 2021 in Burgos, Spain. (Photo by Borja B. Hojas/Getty Images for Hereda San Pablo Burgos)

Η Σαν Πάμπλο Μπούργος φιλοξενείται από την Μπιλμπάο στην χώρα των Βάσκων 9 μέρες μετά την κατάκτηση του BCL. Με κεκτημένη ταχύτητα το διπλό μοιάζει πολύ πιθανό. Υπάρχει και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και διαφορά φορμαρίσματος με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-25 και παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό με χάντικαπ -4.5 με απόδοση 1.85 στη Stoiximan, το οποίο βλέπουμε σαν επιλογή σχετικά ασφαλή, αν και σε αυτό το σπορ δεν μπορεί ποτέ κανείς να είναι σίγουρος.

 

Εύκολη μέρα στο Σαν Σεμπαστιάν

 

Η Χιπούθκοα υποδέχεται την Μάλαγα στο Plaza de Toros de Illumbe. Η μοναδική ομάδα με χειρότερο απολογισμό από την Μπιλμπάο, κοντράρεται με τη μεσαία της βαθμολογίας. Η λογική λέει ότι το διπλό θα έρθει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, στον πρώτο γύρο η Ουνικάχα έκανε «βόλτα στο πάρκο» με νίκη, 35 πόντων, 104-69.

Βλέπουμε ένα εξίσου εύκολο βράδυ, όμως για να είμαστε καλυμμένοι κρατάμε μια επιφύλαξη στη διαφορά. Επιλέγουμε λοιπόν το διπλό με χάντικαπ -4.5 με απόδοση 1.42 στη Stoiximan. Και μεγαλύτερο όμως χάντικκαπ δεν είναι διόλου απίθανο να έρθει αν το πιστεύετε, όχι απαραίτητα 35αρα, αλλά εκεί κοντά στις παρυφές των 20 πόντων.

 

Πρόταση ημέρας: Γιώργος Διαλυνάς, Γιάννης Κουτρουμάνης

 

Vamoooooos

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *