Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Χάρι Κέιν : Ενημέρωσε την Τότεναμ πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο

Share

Ο Χάρι Κέιν ενημέρωσε την Τότεναμ πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των “σπιρουνιών”, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτυ να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Άλλο ένα καλοκαίρι στο οποίο θα συζητηθεί το όνομα του Χάρι Κέιν είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτό που ακολουθεί. Ο διεθνής Άγγλος ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας του πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτήν ώστε να μπορέσει να επιτύχει μεγαλύτερους στόχους.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η Τότεναμ, μετά την ενημέρωση που είχε από τον Κέιν, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει ένα πολύ μεγάλο κενό. Όπως είναι φυσικό, όποια ομάδα προσεγγίσει τους λονδρέζους για να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τότεναμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα, τρεις εγχώριοι αντίπαλοι της Τότεναμ εξετάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης του Κέιν. Αυτές είναι η Μάντσεστερ Σίτυ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *