Type to search

Κεντρική ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσορκ: “O Χάαλαντ στην Ντόρτμουντ και τη νέα σεζόν”

Share

Την παραμονή του Έρλινγκ Χάαλαντ προανήγγειλε ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, επισημαίνοντας πως αποτελεί βασικό μέλος στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Οι “μνηστήρες” του Χάαλαντ πολλοί και οι συζητήσεις γύρω από την μεταγραφή του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ακόμα περισσότερες. Είδαμε, μάλιστα, και ταξίδια από την πλευρά του παίκτη με τον μάνατζέρ του να  ξεκινά νωρίς την αναζήτηση της καλύτερης προσφοράς. Ωστόσο, άλλα είναι τα πλάνα της οποίας αποτελεί μέλος αυτήν την στιγμή ο 20χρονος άσος.

Στην Ντόρτμουντ κάνουν τα πάντα, ώστε να μην “κάψουν” το μεγάλο τους χαρτί και να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό επιθετικό και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Άλλωστε, υπάρχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι και το 2024 και αυτό από μόνο του αποτελεί το βασικό…πλεονέκτημα της ομάδας για την παραμονή του Νορβηγού.

Ο τεχνικός διευθυντής, Μίχαελ Τσορκ, σε δηλώσεις του στο “Sky Sport”, τόνισε πως ο Χάαλαντ δεν βρίσκεται προς πώληση και οποιαδήποτε ομάδα επιχειρήσει να τον αποκτήσει θα βρεθεί μπροστά από έναν αξιοπρεπέστατο…τοίχο. Στάθηκε στην επόμενη σεζόν και αρκέστηκε σε αυτήν αφήνοντας το μέλλον ανοιχτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πλευρά των Βεστφαλών επιθυμούν διακαώς το “ναι” παραμονής.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *