Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Σε πρώτο «πλάνο» προπονητής και Τσιγκρίνσκι

Share

Τέλος σε μια πολύ κακή σεζόν για την ΑΕΚ μπήκε με τη χθεσινή (17/05) εντός έδρας ισοπαλία (0-0) της «Ένωσης» με τον Άρη. Πλέον, στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Την επόμενη «μέρα» καλείται να οργανώσει από σήμερα η ΑΕΚ, καθώς η χρονιά έκλεισε με κάθε επισημότητα και καλείται να προχωρήσει σε ολική «ανασύνταξη», ώστε να μην επαναλάβει ξανά τόσο κακή πορεία. Πρώτο θέμα στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα είναι ο προπονητής. Όπως διαρρέεται εδώ και εβδομάδες, ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της «Ένωσης» και παρά το γεγονός πως διαθέτει συμβόλαιο, θεωρείται πως θα βρεθεί η χρυσή «τομή» με μια λογική αποζημίωση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να αναζητά προπονητή με «βαρύ» όνομα, ώστε να δώσει νέο αέρα στην ομάδα, αλλά και να αποτελεί μια επιβλητική φιγούρα, εντός και εκτός αποδυτηρίων. Υπό αυτό το πρίσμα, μοιάζει να έχει αποφασιστεί, πως το μεγαλύτερο συμβόλαιο του συλλόγου θα δοθεί στον καινούργιο τεχνικό και τους συνεργάτες του. Στόχος είναι το συγκεκριμένο θέμα να κλείσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ώστε ο υπόλοιπος μεταγραφικός σχεδιασμός να προχωρήσει από τον άνθρωπο που θα έχει και τα ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν, αν και υπάρχουν υποθέσεις ποδοσφαιριστών που προχωρούν ήδη, όπως του Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Παράλληλα, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες ο ατζέντης του Ντμίτρο Τσιγκρίσκι, Αλεξάντρ Πάνκοφ. Αναμένεται να έχει επαφές με τη διοίκηση μες τις επόμενες μέρες, για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ουκρανού στόπερ. Επιθυμία της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει στην ομάδα από άλλο πόστο μόλις αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους, με τον Τσιγκρίνσκι να φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.

Πολλά από τα παραπάνω θέματα, άλλωστε, αναμένεται να συζητηθούν στην επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, για όλα τα σχετικά με την ΑΕΚ θέματα. Η συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Μαΐου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *