Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ 1-1 (4-2 πεν.): Το SuperClasico βάφτηκε μπλε και κίτρινο, στα ημιτελικά του Copa De La Liga η ομάδα του Κάρλος Τέβεζ!

Share

Στα ημιτελικά του Copa De La Liga προκρίθηκε η Μπόκα Τζούνιορς επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) έναντι της μεγάλης της αντιπάλου, Ρίβερ Πλέιτ.

Μπορεί οι “Μιγιονάριος” να παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω των 15 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στις τάξεις της ομάδας όμως κατάφεραν να διεκδικήσουν την πρόκριση μέχρι τέλους. Ωστόσο, αυτή που πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Copa De La Liga ήταν η Μπόκα αφού στάθηκε πιο ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11′ με εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι του Κάρλος Τέβεζ. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με τον Χουλιάν Άλβαρεζ έφεραν το ματς στα ίσα με το 1-1 να μένει για το υπόλοιπο της αναμέτρησης και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα της διαδικασίας των πέναλτι. Εκεί, η παρέα του Τέβεζ στάθηκε πιο ικανή αλλά και τυχερή αφού για λογαριασμό της Ρίβερ αστόχησαν οι Ανχιλέρι και Πόνσιο. Το SuperClasico, όπως και η πρόκριση, βάφτηκαν με μπλε και κίτρινο χρώμα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *