Type to search

BETREVIEW NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Betreview: στοιχηματικές προβλέψεις (part 2)

Share

Επιστρέψαμε για το δεύτερο και τελευταίο μέρος προτάσεων, γιατί καλό το ποδόσφαιρο και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά χωρίς μια στάση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα νιώθαμε ένα τεράστιο κενό. Let us see the hoop game in NY and DC.

 

Ιn the Νικς gang we trust

 

Οι Νιου Γιορκ Νικς δεν είναι πια ο περίγελος του ΝΒΑ και κατάφεραν να κλειδώσουν παρουσία στα playoffs μετά από 8 χρόνια, βασισμένοι σε ένα κορμό παικτών, σε δυο από τους οποίους θα στηριχθούμε και εμείς.

Τζούλιους Ραντλ νταμπλ νταμπλ, οβερ 2.5 τρίποντα, 5+ ασίστ.

Ο κύριος Ραντλ είναι πραγματικά το πρόσωπο των Νεοϋρκέζων φέτος. Πρώτη φορά all star με πολυδιάστατη παρουσία, εκτεινόμενη και στις 2 πλευρές του παρκέ. Θα εκμεταλλευτούμε την ικανότητά του οργανωτικά, στα ριμπάουντ, αλλά και πίσω από τα 7.25 μιας και οι Σέλτικς δεν έχουν κάποιον πέρα από τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς που να ματσάρει καλά μαζί του.

Ρέτζι Μπούλοκ οβερ 2.5 τρίποντα.

 Ο Ρέτζι Μπούλοκ είναι παίκτης 2 αποστολών, καλός αμυντικός και εξαιρετικός σουτέρ. Θα αρκεστούμε σήμερα στο δεύτερο. Με την ικανότητά του να κινείται συνεχώς χωρίς τη μπάλα περνώντας μέσα από σκρινς και αμυντικές γραμμές βρίσκει πάντα ελεύθερα σουτ, χάρη και στην καλή κυκλοφορία της ομάδας του Τομ Τιμποντό.

 

Καλύτερη άμυνα η επίθεση

 

Γουίζαρντς και Χόρνετς σε μια αναμέτρηση ορισμό της χαράς της επίθεσης, με αμφότερες τις ομάδες να παλεύουν για την τελική τους κατάταξη στο play in tournament. Αυτή τη στιγμή «σφήκες», «μάγοι» και Ιντιάνα Πέισερς βρίσκονται στις θέσεις 8,9 και 10 με ρεκόρ 33-38.

Οβερ 228.5 πόντοι στον αγώνα και για τις 2 ομάδες συνδυαστικά.

Οι Γουίζαρντς έχουν μια από τις χειρότερες άμυνες τις λίγκας και προσπαθούν να ισορροπήσουν το ισοζύγιο με την επίθεση. Γουέστμπρουκ και Μπιλ είναι οι κινητήριοι μοχλοί με τους Χατσιμούρα και Μπέρτανς να συνθέτουν τα άλλα σημαντικά επιθετικά κομμάτια. Οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στα πολλά τρίποντα και το γρήγορο μπάσκετ.

Τέρι Ροζίερ οβερ 2.5 τρίποντα.

Προσέξτε. Είναι σουτέρ μέρας, όμως δε φείδεται προσπαθειών και βρίσκουν εαυτούς σε μια εξαιρετική συνθήκη με την τρικυμία της Γουάσινγκτον, οπότε αυτό μοιάζει με no brainer.

  Να ΜΗΝ κάνει τριπλ νταμπλ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Έσπασε το ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον και είναι πλέον μόνος πρώτος στη λίστα με τα περισσότερα τριπλ νταμπλ όλων των εποχών. Ελπίζουμε να πατήσει κι ένα φρένο στη φόρα του, όμως σημείο αυτό είναι ρισκαδόρικο.

Τόσο οι επιλογές αυτού του ματς όσο και τις Νέας Υόρκης μπορούν να παιχτούν στην Bet365 στην ενότητα “Φτιάξε αγορά” είτε κάθε ματς μόνο του, με τα ειδικά στο πρώτο να έχουν απόδοση 10.00 και στο δεύτερο 9.50, είτε όλα μαζί με απόδοση 95.00.

Vamosssssss!

Επιμέλεια: Γιάννης Κουτρουμάνης, Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *