Type to search

BETREVIEW ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Betreview: στοιχηματικές προβλέψεις (part 1)

Share

Money makes the world go round. Ακολουθώντας το ρητό αυτό σας καλοσορίζουμε στη νέα μας στήλη που αφορά στοιχηματικές προβλέψεις για να βοηθήσουμε κι εμείς τον κόσμο να γυρίσει λίγο. Φύγαμε.

 

Πρώτα από όλα η επίθεση στο Estadio de la Ceramica

 

H Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη σε ένα ματς με κάπως μειωμένο ενδιαφέρον, πάντα σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να έχει αν είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα, κυρίως για τους Ανδαλουσιάνους. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεθεί πλέον ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου και το καλύτερο που διεκδικούν θα είναι η δεύτερη θέση, εάν και εφόσον βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης χάσει βαθμούς τόσο σε αυτήν όσο και την επόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπορούν ανάλογα και με το τι θα κάνει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, να ανέβουν 5οι στη βαθμολογία. Ουσιαστικά όμως έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον τελικό του Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ σε 10 μέρες από σήμερα, οπότε τόσο αυτή όσο και η επόμενη αγωνιστική θα είναι 2 πολύ καλά τεστ για την κρίσιμη ώρα του «κίτρινου υποβρυχίου».

Σε αυτό το ματς λοιπόν πηγαίνουμε με το goalgoal & over 2.5 που προσφέρεται αυτήν την ώρα στο 2.15 στη stoiximan.

 

Εύθραυστη ισορροπία στην Red Bull Arena

 

H Λειψία υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ στην Red Bull Arena. Η γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο +4 από τους αντιπάλους τους με 64 βαθμούς. Θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση χωρίς άγχος. Οι φιλοξενούμενοι είναι ακριβώς από κάτω τους, αλλά κυρίως νιώθουν την καυτή ανάσα των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στους 58 και 57 βαθμούς αντίστοιχα. Αν στραβοπατήσουν ενδέχεται να μπλέξουν σε περιπέτειες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτείνουμε λοιπόν την επιλογή του over 2.5 στο 1.70 από την stoiximan

 

Απαραίτητη η νίκη για Μονακό

 

Η Μονακό υποδέχεται τη Ρεν και χρειάζεται τη νίκη για να προσπεράσει την Παρί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Ligue 1, αλλά και να μη χάσει την τελευταία θέση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λυών που βρίσκεται με ένα βαθμό λιγότερο στους 73 αμέσως από κάτω. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς θέλει επομένως πάση θυσία τη νίκη για διπλό λόγο.

Εδώ θα πάμε με τον άσσο που προσφέρεται στο 1.78 από την stoiximan

 

Μπάγερν στο θρίλερ του κυπέλλου

Η μπασκετική Μπάγερν δεν είναι υπερδύναμη όπως η ποδοσφαιρική. Δεν παύει όμως να στοχεύει πάντα ψηλά. Με την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα χαμένη, αλλά και εκτός συνέχειας ευρωλίγκας, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι ετοιμάζεται να διεκδικήσει το στέμμα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Το ματς βέβαια δε θα είναι εύκολο και το πιο λογικό, βάσει και της κρισιμότητας να είναι κλειστό. Πιστεύουμε πως με τον ένα ή τον άλλον τρόπο οι Βαυαροί θα είναι νικητές. Διαλέγουμε την Μπάγερν με χάντικαπ -1.5 στο 1.86 από την bet365.

Vamooooos! (Επιστρέφουμε αργότερα με το δεύτερο μέρος)

Επιμέλεια: Γιάννης Κουτρουμάνης, Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *