Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ με Ιμπραΐμοβιτς, χάνει το Euro

Share

Σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα ενισχύσει την χώρα του στο Euro.

Άσχημα τα μαντάτα για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσει από το προσεχές Euro, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αποκόμισε στην προ ημερών μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους(3-0).

Την δυσάρεστη εξέλιξη αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ο οποίος τόνισε ότι ο Ζλάταν θέλει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Σουηδίας.

«Μίλησα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σήμερα, που δυστυχώς μου είπε ότι ο τραυματισμός του θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Euro αυτό το καλοκαίρι», είπε ο Σουηδός προπονητής και συνέχισε:
«Προφανώς είναι κάτι λυπηρό, ειδικά για τον Ζλάταν, αλλά και για μας επίσης. Ελπίζω να επιστρέψει στα γήπεδα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα», συμπλήρωσε για τον 39χρονο.

Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Ζλάταν δεν είχαν δείξει κάποια ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου, ωστόσο ο προσωπικός του γιατρός, Δρ. Μούσαλ του υπέδειξε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να είναι απόλυτα έτοιμος για την εκκίνηση της νέας σεζόν.

Φέτος, ο διεθνής επιθετικός της Μίλαν μετράει 15 γκολ σε 19 εμφανίσεις με τους “ροσονέρι”.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *