Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Προχωράει στην απόκτηση των Τομόρι και Ντίας η Μίλαν

Share

Στην απόκτηστη του Τομόρι, ο οποίος αγωνίζεται στη Μίλαν ως δανεικός από την Τσέλσι θέλουν να προχωρήσουν οι “ροσσονέρι”. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μπραχίμ Ντίας, που είναι δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης. Βασική προϋπόθεση είναι η πρόκριση της Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Οι εμφανίσεις του Τομόρι με τη φανέλα της Μίλαν είναι εντυπωσιακές και η διοίκηση αποφάσισε πως θα προχωρήσει στην απόκτησή του από την Τσέλσι εφόσον η ομάδα καταφέρει να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η ρήτρα του Τομόρι έχει οριστεί στα 28 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι απαγορευτική για τους Ιταλούς. Οι ροσσονέρι επιθυμούν να κρατήσουν στην ομάδα και τον Μπραχίμ Ντίας, ο οποίος είναι δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η δεύτερη περίπτωση, πάντως, είναι αρκετά δυσκολότερη από αυτή του Τομόρι διότι οι “μαδριλένοι” δεν επιθυμούν να πουλήσουν τον Ντίας. Έτσι, η λύση πιθανόν να δοθεί με την επέκταση του δανεισμού το ποδοσφαιριστή για ακόμη έναν χρόνο.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *