Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να φύγει ο Ζιντάν από τη Ρεάλ!

Share

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεαλ Μαδρίτης από την Τσέλσι στα ημιτελικά του UEFA Champions League, ο ισπανικός τύπος “έπεσε” πάνω στον προπονητή, Ζινεντίν Ζιντάν. Μάλιστα, σε ερώτηση που έγινε μετά το παιχνίδι με τους “Μπλέ” για το αν αυτό ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό του παιχνίδι με τη “Βασίλισσα” εκείνος απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι αυτό, απλώς έχω να πω ότι ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε ακόμα άλλα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα και σκέφτομαι μόνο αυτό πλέον. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Πάντως, δημοσίευμα της «Telemadrid», αναφέρει ότι ο Ζιντάν έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση της Βασίλισσας πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, καθώς θέλει να ηρεμήσει και να μείνει εκτός πάγκων για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Ωστόσο, η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο και για τη νέα σεζόν αλλά θα σεβαστεί όποια απόφαση κι αν πάρει ο Γάλλος τεχνικός. Πάντως ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Επιμέλεια: Στράτος Μαρίνος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *