Type to search

ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Κατηγορείται για οργάνωση ένοπλης ληστείας και ομοφοβικά σχόλια

Share

Ο Αγκρίπινο Μαγκαλιάες κατηγορεί τον Νεϊμάρ για σχεδιασμό ένοπλης ληστείας εναντίον του αναφορικά με έναν παλαιότερο διαπληκτισμό τους.

Ο Μαγκαλιάες που αποτελεί Βραζιλιάνος βουλευτής άσκησε στο δικαστήριο του Σάο Πάολο αγωγή κατά του Νεϊμάρ και του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως ο τελευταίος τον απειλεί για την ζωή του.

Ο βουλευτής υποστηρίζει πως αυτές οι απειλές βρίσκονται στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ο Βραζιλιάνος σταρ επιχειρεί να κλέψει ώστε να μην διαρρεύσουν, ενώ αξιώνει ποινή φυλάκισης για τον ποδοσφαιριστή αλλά και αποζημίωση του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Μαγκαλιάες που είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας είχε παλαιότερα κάνει επίθεση στον Νεϊμάρ για ομοφοβικά σχόλια και, όπως αναφέρει, από εκείνη τη στιγμή δυσκολεύεται να αποκτήσει σταθερή δουλειά ενώ αλλάζει συχνά τόπο κατοικίας φοβούμενος για την ζωή του.

Για αυτά τα σχόλια ο “Νέι” αρχικά είχε αθωωθεί όμως αποκαλύφθηκε από την δικαιοσύνη πως η αρμόδια αρμόδια εισαγγελέας, Κριστιάνα Τόμπιας ντε Αγκιάρ, διατηρούσε στενές σχέσεις με την οικογένεια του δικηγόρου και έτσι οι έρευνες επανεκκινήθηκαν.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή προσπάθησε να προσεγγίσει τον βουλευτή με σκοπό να βρουν ένα συμβιβασμό στα χρήματα και να κλείσει η υπόθεση, όμως ο ίδιος αρνήθηκε και έκτοτε ακολούθησαν αυτά τα οποία κατηγορεί τους δύο άντρες.

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *