Type to search

ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Μελισσανίδης: Έτοιμος για απαντήσεις την Τρίτη

Share

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα καθώς και το μέλλον αυτής.

Μια σεζόν όπου η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε πολλά σημεία της χρονιάς ολοκληρώνεται αύριο (16/5) για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και το κλαμπ φωνάζει πως χρειάζεται αλλαγές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση φαίνεται πως είχε αποφασίσει να προβεί σε μια συνέντευξη τύπου για όλους και για όλα εδώ και αρκετό καιρό, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας όμως να τον ωθούν σε συνεχείς αναβολές αυτής. Με τους “κιτρινόμαυρους” να ολοκληρώνουν το πρόγραμμά τους αύριο Κυριακή κόντρα στον Άρη (19:30), αυτή η στιγμή όπως όλα δείχνουν έφτασε.

Η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη θα γίνει πραγματικότητα τελικά υπο την μορφή ομιλίας, πιθανότατα, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ενώ θα συνδυαστεί και με μια παρουσίαση από τον ίδιο για την πορεία των εργασιών επέκτασης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της ΑΕΚ εκεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει σε μια τυπική συνέντευξη τύπου ώστε να δημιουργήσει ένα αίσθημα ανοικτής συζήτησης και αναμένεται να σταθεί πάνω στην σεζόν που τελειώνει καθώς φυσικά και σε αυτήν που πλησιάζει.

Ηλίας Λιακόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *