Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Καντζούρης: «Τα δώσαμε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Share

Στην προσπάθεια του Κολοσσού Ρόδου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, την αποφυγή του υποβιβασμού, την συμμετοχή στα playoffs, αλλά και τον αποκλεισμό από το Λαύριο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ηλίας Καντζούρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ροδιτών:

«Να ξεκινήσω, δίνοντας συγχαρητήρια στο Λαύριο, το οποίο πραγματικά έδειξε ένα εκπληκτικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και στον κόουτς Σερέλη. Νομίζω ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Ήταν πολύ σταθεροί και έπαιξαν πολύ καλά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν δούμε το ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται κυρίως από ρούκι Αμερικανούς. Μπράβο τους και καλή συνέχεια.

Όσον αφορά τη δική μου την ομάδα, νομίζω ότι τα δώσαμε όλα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προσωπικό, σε όλο το staff γενικότερα, στο οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δούλεψα ανάμεσα σε πολύ καλούς ανθρώπους.

Νομίζω ότι είναι κάτι που μένει σε τελική ανάλυση. Η ομάδα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και μιλάω για το κομμάτι των τραυματισμών, όπου δεν ήμασταν ούτε μία ημέρα πλήρεις, κατάφερε το στόχο όχι μόνο της παραμονής, αλλά και των playoffs. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *