Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Νέα ένταση στο «Όλντ Τράφορντ» πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, φθορά σε όχημα των «κόκκινων»

Share

Χιλιάδες οπαδοί είναι συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, θέλωντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική Γκλέιζερ και ζητώντας την απομάκρυνση του Αμερικανού.

Όπως και πριν από περίπου δύο βδομάδες, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ χρησιμοποίησαν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, το δημοφιλέστερο ντέρμπι στο Νησί, ούτως ώστε να εκφράσουν την δυσαρέκεια τους για την πολιτική της οικογένειας Γκλέιζερ. Χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκαν έξω από το γήπεδο, ανάβωντας καπνογόνα στα χρώματα της Νιούτον Χιθ,ομάδας πρόγονο της Γιουνάϊτεντ. Από την συγκέντρωση δεν έλειψε η ένταση και τα μικροεπεισόδια. Μάλιστα ένα πούλμαν της Λίβερπουλ, όχι αυτό που μετέφερε τους παίκτες, καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο λόγω «σαμποτάζ» των φίλων της Γιουνάϊτεντ, οι οποίοι φαίνεται πως ξεφούσκωσαν τα λάστιχα του οχήματος.

Η κόντρα των οπαδών της ΓιουνάΪτεντ με τους Γκλέιζερ καλά κρατεί μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την European Super League, και δεν φαίνεται να βαίνει προς εκτόνωση.

Μιχάλης Παυλόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *