Type to search

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Super League Interwetten : Εισήγηση για διεξαγωγή του Κυπέλλου της νέας χρονιάς με την προ covid-19 μορφή

Share

Η Super League αποφάσισε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη να εισηγηθεί τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος με το φορμαt που υπήρχε πριν απο την πανδημία.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League Interwetten αποφασίστηκε η εισήγηση για διεξαγωγή  Κυπέλλου Ελλάδος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22)  με τη μορφή που είχε προ κορονοϊού, το οποίο σημαίνει ότι θα συμμετέχουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες (Super League Interwetten, Super League 2και Football League), αλλά και οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ.

Ωστόσο, το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι φέτος εξαιτίας του lockdown δεν ολοκληρώθηκε κανένα κύπελλο απο τις ΕΠΣ.

Επίσης αποφασίστηκε να εισηγηθούν στην ΕΠΟ την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της κ-19, παίζοντας  όμως μόνο τα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten:”Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League“.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *