Type to search

ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποβιβάστηκε η Φένλο του Γιακουμάκη

Share

Ο Γιακουμάκης σκόραρε ξανά έφτασε τα 26 γκολ στο πρωτάθλημα παρ’ολ’αυτά η Φένλο ηττήθηκε απο τον Άγιαξ με 3-1 και μετά απο 4 σερί χρονιές στην Eredivise θα αγωνίζεται ξανά στην δεύτερη κατηγορία απο τον Σεπτέμβριο.

Η ομάδα των Γιακουμάκη, Τάσου και Χρήστου Δώνη (οι δύο τελευταίοι δεν έπαιξαν) γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και σε συνδυασμό με τις νίκες των Έμεν και Βίλεμ έπεσε στη δεύτερη κατηγορία, καθώς είναι στο -4 από τα μπαράζ, αλλά και στο -5 από τη ζώνη της σωτηρίας και πλέον απομένει μια αγωνιστική για το φινάλε.

Παράλληλα ο Έλληνας φορ βρήκε ξανά δίχτυα (26η φορά στο πρωτάθλημα) ωστόσο η ομάδα του γνώρισε την 13η της ήττα σε 14 ματς και αποχαιρέτησε την πρώτη κατηγορία. Αυτό έκανε και τον Έλληνα στράικερ τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ έβερ στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται σε ομάδα που υποβιβάζεται.

Στα Ευρωπαϊκά εισιτηρία νίκη με 4-2 επί της Τσβόλε για την Αϊντχόφεν που εξασφάλισε από σήμερα τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League και άφησε τρίτη την Άλκμααρ, που έμεινε στο 0-0 με την Χρόνινχεν. Παράλληλα, η Φίτεσε ήρθε 3-3 με τη Φορτούνα Σιτάρντ και δεν μπόρεσε τουλάχιστον να μειώσει την απόστασή της από την Άλκμααρ.

Πιο κοντά στην κατάκτηση μιας θέσης της πρώτης οκτάδας είναι η Σπάρτα, που ναι μεν ήρθε 0-0 με την Ουτρέχτη, αλλά είδε την ίδια ώρα τη Χέρακλες να μην ξεπερνάει το εμπόδιο της Φέγενορντ (1-1). Αμφότερες έχουν από 44 βαθμούς, αλλά η ομάδα του Ρότερνταμ υπερτερεί λόγω γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *