Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: «Ρώτησε» για Φλικ

Share

Προσπάθεια προσέγγισης του Χάνσι Φλικ, ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, φέρεται να έκανε η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το ESPN, ο Τζοάν Λαπόρτα θα τον ήθελε στο τιμόνι της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να μην βρίσκονται -επισήμως- σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, ωστόσο τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, έχουν φέρει «μαύρα σύννεφα» πάνω από τη θέση του Ρόναλντ Κούμαν. Κύρια αιτία της διαμορφωθείσας κατάστασης, παρουσίαζεται η αποτυχία κατάκτησης του πρωταθλήματος και ο Τζοάν Λαπόρτα, ήδη, φέρεται να προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ESPN αναφέρει, ότι ο πρόεδρος των Καταλανών, προσέγγισε τον Χάνσι Φλικ προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μεταβεί στη Βαρκελώνη, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Μπάγερν έδωσε αρνητική απάντηση, καθώς θεωρείται ήδη δεδομένο στη Γερμανία, πως μετά το Euro 2020, θα αντικαταστήσει τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Φάνης Τσοκανάς

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *