Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Παναθηναϊκός-Ιωνικός 102-64: Τον διέλυσε…στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 1-0

Share

Τα χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Κυπελλούχος καθώς βρέθηκε να χάνει και με 9 πόντους, από τον ελλιπή Ιωνικό των 9 παικτών. Οι πράσινοι έκαναν όμως το 1-0 και αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό την Παρασκευή στις 17:00 στην Νίκαια. Σε περίπτωση νίκης του Ιωνικού η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο και τελευταίο (Κυριακή αν χρειαστεί). Ωστόσο αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός παίρνει την πρόκριση με 2-0 για τα ημιτελικά των πλέι οφς, όπου θα αντιμετωπίσει ή την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ.

Το ματς:

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ιωνικός βρέθηκε μπροστά με 9 πόντους, έπειτα από καλάθι του Χόλογουελ στο 5:36 (4-13). Ο Παπαπέτρου με 3 διαδοχικά καλάθια του μείωσε στους 3 (12-15 στο 2:30), όμως ο Χόλιφιλντ ανέβασε την διαφορά στους 6 (34”) για το 14-20 που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου. Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ με μικρή διαφορά όμως πέρασαν μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου με τον Γουάιτ για το 40-39. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Οντέτ Κάτας ανέβασαν στροφές, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ ενώ από το 33:00 και μετά η διαφορά ήταν διψήφια μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Άγγελου Τσίκληρα έδειξαν μια υγιή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η κούραση και οι πολλαπλές απουσίες δεν τους άφησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και να είναι ανταγωνιστικοί στον ίδιο βαθμό.

Για τον Παναθηναϊκό, εκπληκτικός ήταν ο Παπαπέτρου, που κράτησε ζωντανούς τους πράσινους στο πρώτο ημίχρονο, με 23 πόντους 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ σε πολύ καλή βραδιά ήταν και ο Μήτογλου με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τον Ιωνικό προσπάθεια έκαναν οι: Χόλιφιλντ με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ και Πρίτζετ με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καμζέλα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *