Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

1-0 το Λαύριο με τρομερό Μουράτο

Share

Η ομάδα του Λαυρίου έκανε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι την φετινή αγωνιστική περίοδο, ήταν ανώτερη του Κολοσσού σε όλο το 40λεπτο και έκανε εύκολα το πρώτο βήμα για να προχωρήσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το Λαύριο επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες 87-68 του Κολοσσού Ρόδου στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα playoffs της Basket League στο Lavrio Indoor Hall.

H ομάδα τoy Χρήστου Σερέλη πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στα palyoffs, έκανε το 1-0 στη σειρά και πλέον είναι μόλις μία νίκη μακριά από την είσοδο στα ημιτελικά.

Ο Βασίλης Μουράτος με 23 πόντους και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα και έκανε τη διαφορά για την ομλαδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι στη σεζόν. Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντιάλο που πέτυχε 20πόντους και μάζεψε 9ριμπάουντ. Επίσης ουσιαστικός για τους νικητές ήταν και ο Ντέβιν Ντέιβις με 13 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Άρτις και ο Ντράγκοβιτς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι καλύτεροι για τον Κολοσσό, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την “μοίρα” του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι  Μουράτος και Ανοσίκε  έδωσαν λύσεις και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 22-19. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα στην επόμενη περίοδο, η άμυνα των γηπεδούχων ήταν αποτελεσματική και η διαφορά έφτασε στο ημίχρονο τους δέκα πόντους 40-30.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Το Λαύριο ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του προημιτελικού και η λήξη της τρίτης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται 64-5. Η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο παρέμεινε η ίδια και το τελικό 87-68 ήρθε φυσιολογικά.

Η σειρά μεταφέρεται τώρα στη Ρόδο την Πέμπτη 13/5 στις 15:30 με τον Κολοσσό να προσπαθεί να παραμείνει “ζωντανός” και το Λαύριο να θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *