Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τιμωρημένους Νιάς και Βέλεθ στη Θεσσαλονίκη

Share

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τον Νιάς και Βέλεθ να είναι εκτός λόγω καρτών.

Χωρίς απρόοπτα διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη(12/5) για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά χρέη πρώτου προπονητή μετά την αποχώρηση του Λάζλου Μπόλονι, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, με τους Μαουρίσιο και Ιωαννίδη να είναι κανονικά μέσα σε αυτήν αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αντίθετα, εκτός αποστολής θα είναι οι Νιάς και Βέλεθ οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή είναι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *