Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ίντερ: Πρωταθλήτρια με σκοτεινό μέλλον(;)

Share

Η μαθηματική κατάκτηση της Σέριε Α από την Ίντερ προσέφερε πρόσκαιρες στιγμές χαράς στους “νερατζούρι”, οι οποίοι πλέον επέστρεψαν στην περισυλλογή που βρίσκονταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Προβλήματα τα οποία ωθούν τόσο τον Αντόνιο Κόντε όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πόρτα εξόδου, ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν από την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να χαρίσουν μισθούς δύο μηνών, που ισοδυναμεί με το 16,5% των συμβολαίου τους. Ο Ζανγκ μίλησε για τις μεγάλες δυσκολίες της ομάδας και το πώς έχει επιβαρύνει την κατάσταση ο κορονοϊός από το 2020 και αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία σε όλη τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, εδώ και μερικές μέρες, οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ ρωτούν για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε και δεν λαμβάνουν απάντηση. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα παραμείνει στο “Απιάνο Τζεντίλε”. Δεν είναι τυχαίο ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνέντευξη Τύπου πριν από το ντέρμπι με τη Ρόμα, ώστε να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στην Ίντερ και τον ίδιο.

Ο Κόντε απουσίαζε από τη συζήτηση του Ζανγκ με τους ποδοσφαιριστές, παρότι παρόντες ήταν και πολλά διοικητικά στελέχη, όπως ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα και ο αθλητικός διευθυντής Πιέρο Αουζίλιο, οι οποίοι επίσης ενδέχεται να αποχωρήσουν. Ο Κόντε δεν παρευρέθηκε ούτε στην προηγούμενη συζήτηση σχετικά με την αναστολή μισθοδοσίας Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *