Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσάν: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα η επιστροφή του Μπενζεμά»

Share

“Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις”, ήταν τα λόγια του προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, σχετικά με τις κλήσεις των παικτών για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας. Όσον αφορά στην επιστροφή του Μπενζεμά στην Εθνική, ο 55χρονος προπονητής δήλωσε πως δεν είναι στις αρμοδιότητές του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με την μη κλήση του Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική. Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο γνωστό γερμανικό περιοδικό “Kicker”, και μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα του Μπενζεμά.

Είναι γνωστό πως στους κύκλους της Εθνικής, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι επιθυμητός. Παρόλα αυτά, ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν τον υπολογίζει για την ομάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από την μη κλήση του για λογαριασμό της εθνικής, τα τελευταία έξι χρόνια (από το 2015). Σχετικά με αυτό το θέμα ο Ντεσάν δήλωσε πως δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα η κλήση του Μπενζεμά, με τον 55χρονο τεχνικό, να μην επιλέγει τον Γάλλο, από το σκάνδαλο που προέκυψε με τον Βαλμπουενά, και έπειτα.

«Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις. Έχω παίκτες που, όπως ο Τολισό της Μπάγερν, συνεχίζουν να αναρρώνουν και δεν έχω ακόμα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους.» ήταν τα λόγια του 55χρονου ομοσπονδιακού προπονητή.

Συνέχισε λέγοντας πως, «Θα κυκλοφορήσω τη λίστα των παικτών μου στις 18 Μαΐου. Η μόνη λίστα που έχει σημασία είναι αυτή που στέλνουμε στην UEFA την 1η Ιουνίου τα μεσάνυχτα».

Το μέλλον θα δείξει εάν ο Ντεσάν θα επιμείνει ή όχι στην απόφασή του.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *