Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Στην Λισαβόνα και χωρίς καραντίνα ο τελικός του Champions League

Share

Στο φώτο φίνις φαίνεται να υπερισχύει η Λισαβόνα έναντι του Λονδίνου -που με την σειρά του είχε προβάδισμα έναντι της Πόλης- και όλα δείχνουν πως θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τελικό του Champions League. Αυτό, γιατί δεν θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα οι όποιοι επισκέπτες.

Ο τελικός της 29ης Μαϊου όλο και πλησιάζει και η πόλη που θα διεξαχθεί παραμένει ερωτηματικό. Η αγγλική Κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση να εγγυηθεί στην UEFA ότι δεν θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο για το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός. Έστω και αυτά τα 1000 άτομα που αναμένονταν, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων, των εκπροσώπων των χορηγών και των μέσων ενημέρωσης.

Η Πορτογαλία, λοιπόν, έρχεται να λύσει τον γρίφο και να κάνει την Λισαβόνα νούμερο ένα επιλογή για την διεξαγωγή του τελικού μετά και το Final8 της περσινής σεζόν.

Πολύ σημαντική είναι η παράμετρος πως δεν θα χρειαστεί να περιοριστούν ούτε οι Άγγλοι επισκέπτες και έτσι γίνεται το φαβορί για να φιλοξενήσει το παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι.

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *