Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρέμεινε «Διάβολος» ο Έντινσον Καβάνι

Share

Ο Έντινσον Καβάνι ανανέωσε το συμβόλαιο του με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2022 και θα παραμείνει «Κόκκινος Διάβολος», παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Έντινσον Καβάνι έκανε την ανατροπή και ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο «Ματαντόρ» έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν έξω από το Όλντ Τράφορντ στο τέλος της σεζόν και παρέμεινε «Κόκκινος Διάβολος» μέχρι το 2022.

Ο Ουρουγουανός έχει αγωνιστεί 35 φορές την εφετινή σεζόν με την κόκκινη φανέλα και μετράει 15 γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ίδιος δήλωσε μετά από αυτή την εξέλιξη: «Μέσα στην χρονιά, έχω αναπτύξει μεγάλη αγάπη για το σύλλογο και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει. Αισθάνομαι έναν βαθύ δεσμό με τους συμπαίκτες μου και το προσωπικό που εργάζεται πίσω από τα παρασκήνια εδώ. Μου δίνουν επιπλέον κίνητρα κάθε μέρα και ξέρω ότι, μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα».

Από την άλλη, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε με τη σειρά του: «Ο Έντινσον είναι ένας από τους τελευταίους που φεύγει από το προπονητικό κέντρο και θέτει τον τόνο για τους επερχόμενους νέους με την προσέγγισή του στο άθλημα κάθε μέρα. Πάντα ήθελα να παραμείνει και να βιώσω τον τρόπο με τον οποίο οι θαυμαστές μας θα ανταποκριθούν σε αυτόν ως παίκτης, και ελπίζω αυτό να συμβεί σύντομα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *