Type to search

ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Και τυπικά «πράσινος» ο Στάλεκαρ

Share

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάσο Στάλεκαρ, με τον ύψους 2,14 κεντρικό να γίνεται ο ψηλότερος παίκτης στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:« Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σλοβένο κεντρικό Σασο Στάλεκαρ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό καθώς ενέταξε στο  έμψυχο δυναμικό του τον ψηλότερο βολεϊμπολίστα στην ιστορία του (2.14μ.)!

Ο25χρονος πύργοςείναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται ναβοηθήσει ενεργά τον Σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Στάλεκαρ είπε: « Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να έρθω να παίξω. Όλοι στην χώρα μου γνωρίζουν τον Σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό του. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει την δυναμική του, ξέρω ότι την νέα χρονιά θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό και ανμφίβολα έχουμε μεγάλο κίνητρο να επιστρέψουμε στους τίτλους. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να εκπληρώσουμε τους υψηλούς μας στόχους.»

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του είναι μέλος της Εθνικής Σλοβενίας, η οποία πριν δυό χρόνια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει και τρία κύπελλα Σλοβενίας.

Οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι εξής:

2015-2019 ΟΚ Kamnik (Σλοβενία)

2019-2020 Hypo  Tirol Alpen Volleys Haching (Γερμανία)

2020-2021  OK Kamnik (Σλοβενία)»

Μιχάλης Παυλόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *