Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε: Διάψευση για τη δυσαρέσκεια προς τον Κοκόσκοφ

Share

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις φήμες περί δυσαρέσκειας στο πρόσωπο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ το μέλος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε, Σερτάτς Κομσούογλου.

Η Φενέρμπαχτσε δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το φετινό Final4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στην Κολωνία, με τις αναμετρήσεις να ολοκληρώνονται στο 3-0. Τα “καναρίνια” ήταν άτυχα, μιας και ο κορονοϊός τους… χτύπησε την πόρτα, με αποτέλεσμα ακόμα και ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ να μη μπορεί να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία πως υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της διοίκησης προς το πρόσωπο του έμπειρου προπονητή. Αυτές τις φήμες ήρθε να διαψεύσει με τις δηλώσεις του ο Σερτάτς Κομσούογλου, μέλος της διοίκησης της Φενέρ, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός με τον Κοκόσκοφ για τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά το μέλος του διοικητικού σχήματος δήλωσε:

«Διαβάζουμε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στη διοίκηση και τον Κοκόσκοφ. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες φήμες. Δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε άσχημες σχέσεις με τον προπονητή μας».

«Εμείς και ο προπονητής μας καταστρώνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν από τον Φεβρουάριο. Εργαζόμαστε πάνω στο μπάτζετ που θα έχουμε, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για τίτλους».

«Η Φενέρμπαχτσε είχε το χαμηλότερο μπάτζετ από τις οκτώ πρώτες ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Τα μπάτζετ των ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα είναι ύψους 44-46 εκατ., ενώ το δικό μας ήταν 18-20 εκατ.».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *