Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Προτεραιότητα ο playmaker για τους Μπουλς

Share

Την ενίσχυση της γραμμής της περιφέρειας έχουν σε πρώτο πλάνο οι Σικάγο Μπουλς, με τα πρώτα ονόματα να κάνουν ήδη την… παρέλαση τους, ενόψει του καλοκαιριού.

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν κερδίσει φέτος το δικαίωμα στο… όνειρο των playoffs, αλλά και ενός καλού σχεδιασμού τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και είναι σε τροχιά play in, με αποτέλεσμα η φετινή πορεία να έχει ανοίξει την… όρεξη για ένα καλύτερο μέλλον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Μπουλς θα εξετάσουν ενδελεχώς τις περιπτώσεις των free agent playmakers, με τον Λόνζο Μπολ και τον Ντένις Σρέντερ να είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα.

Οι δύο playmakers έχουν διαφορετικό στυλ, με τον μεν Μπολ να είναι περισσότερο εκτελεστής, έχοντας βέβαια και τη δημιουργία στο “μενού” του, την ώρα που ο Σρέντερ είναι πιο “εγκεφαλικός” παίκτης. Σε κάθε περίπτωση, αν οι Μπουλς πείσουν έναν από τους δύο να βρεθεί στο Σικάγο, δεδομένα η ομάδα θα ισχυροποιηθεί αρκετά στην περιφέρεια της ενόψει της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *