Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Προτεραιότητα ο επιθετικός

Share

Ως κύριο στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού παγκόσμιας κλάσης έχει θέσει η Μπαρτσελόνα, ενόψει του καλοκαιριού, μετά και την αποτυχία στην προσέγγιση του Νεϊμάρ που συμφώνησε για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής “Sport”, η διοίκηση Λαπόρτα έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού από το υψηλότερο ράφι, γύρω από τον οποίο θα στηθεί η επιθετική λειτουργία των “μπλαουγκράνα” τα επόμενα χρόνια.

Σαφώς, στις πρώτες επιλογές παραμένουν τα καυτά ονόματα των Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, όμως η λίστα δεν με τους υποψήφιους δεν τελειώνει σε αυτά τα δύο ονόματα. Το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου αναφέρει πως οι Καταλανοί θα εξετάσουν σοβαρά και τις περιπτώσεις των Χάρι Κέιν και Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο μεν πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ, όμως η διαφαινόμενη αποτυχία της να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, μπορεί να οδηγήσει τον διεθνή Άγγλο στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Αργεντινός της Ίντερ θα σκεφτόταν ιδιαίτερα την πιθανότητα να βρεθεί στο πλάι του συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια αυτά δεν φαίνεται να επηρεάζουν τις εξελίξεις με τις περιπτώσεις των Μέμφις Ντεπάι και Κουν Αγκουέρο, μιας και αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από την Λιόν και την Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *